Siirry suoraan sisältöön

Esisopimus

  Täytä tämä hakemus vain, jos olet valmis vuokraamaan asunnon niillä ehdoilla kuin sitä on tarjottu!. Tässä esisopimuksessa sovitaan vuokralaiseksi valitun velvollisuuksista ja mahdollisista sanktioista ennen itse vuokrasopimuksen allekirjoitusta.
  ________________________________________

  Olen hakenut vuokra-asuntoa Asumaan.fi - Area m2 Oy -yritykseltä. Minut on hakuprosessissa valittu vuokralaiseksi asuntoon. Olen/olemme saanut valinnasta tiedon.

  Lähettämällä tämän esisopimuskaavakkeen sitoudun ottamaan tarjotun vuokra-asunnon vastaan (paitsi jos vuokranantajan puolelta ehdot muuttuvat.)

  Tämän esisopimuksen täyttämisen jälkeen sovimme vuokrasopimuksen allekirjoitusajan tulevan vuokralaisen (sinun) kanssa.

  Jos tuleva vuokralainen peruu/kieltäytyy allekirjoittamasta vuokrasopimusta tämän esisopimuksen hyväksymisen jälkeen, hänen tulee maksaa sopimussakko peruuntuneesta vuokrasopimussuhteesta yrityksellemme.

  Sopimussakko on kahden (2) kuukauden vuokraa vastaava summa. Sopimussakolla on yhden viikon maksuaika ja siihen sovelletaan normaalia viivästyskorkoa. Esisopimus koskee kaikkia vuokra-asunnon osapuolia, jotka ovat kanssasi tätä asuntoa hakeneet ja tämän sopimuksen hyväksyneet.

  (Tämän esisopimuksen tarkoituksena on välttää harmillisia tilanteita, jossa hakija onnistuneen valintaprosessin jälkeen hyväksyy ottamaan asunnon vastaan, mutta lopulta kieltäyykin vuokrauksesta omien syidensä takia. Tämä aiheuttaa välitysliikkeelle ja vuokranantajalle huomattavia kuluja ja ylimääräistä työtä.)

  ________________________

  Asunto

  Haettavan asunnon osoite*

  Vuokrasuhteen sovittu alkamispäivä*

  ________________________

  1. Valitun henkilön tiedot

  Nimi / Yritys*

  Henkilötunnus / Y-tunnus*

  Puhelinnumero*

  Sähköpostiosoite*

  2. Valitun henkilön tiedot (voi jättää tyhjäksi jos vain yksi hakija)

  Nimi / Yritys

  Henkilötunnus / Y-tunnus

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite

  Muut valitut henkilöt (täytetään tarvittaessa)
  Nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite

  ________________________

  *Tärkeää*
  koskien hakijoiden luottotietojen tarkistusta. Lähettämällä tämän lomakkeen annan/annamme luvan tarkistaa luottotietoni ja tietoni luovuttamiseen vuokranantajalle. Olen tietoinen siitä, että tämän sopimuksen tietoja voidaan tallentaa välitysliikkeiden toimeksiantopäiväkirjaan lain kiinteistövälitysliikkeistä ja vuokrahuoneiston välitysliikkeistä (1075/2000) määräysten mukaisesti.

  ________________________

  Suomen Kiinteistövälittäjänliiton (SKVL) ohjeistus (2016) mahdollisten erimielisyystilanteiden varalle:
  Jos tätä hakemusta tai mahdollista myöhemmin syntyvää vuokrasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, osapuoli voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ( https://www.kuluttajariita.fi ) ratkaistavaksi.
  Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn osapuolen tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan ( https://www.kuluttajaneuvonta.fi ).
  ________________________

  Area m² Oy LKV - Asumaan.fi
  - 010 622 4030 - Y1813897-2
  - Ilmarinkatu 10, 00100 Helsinki
  - vuokraus@asumaan.fi

  ________________________